КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ ВИГОТОВЛЕННІ З ВИСОКОЯКІСНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ

При виготовленні своєї продукції ми користуємося лише натуральними інгредієнтами без жодних замінників. Надійні постачальники, перевірені роками, забезпечують нас тільки високоякісною сировиною. Завдяки цим факторам, а також роботі висококласних фахівців у галузі кондитерського виробництва, смак нашої продукції був доведений до досконалості.

АСОРТИМЕНТ ПРОДУКЦІЇ, ЯКИЙ ПОСТІЙНО ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Ми не стоїмо на місці і в той час, коли ринок розвивається швидкими темпами і потрібно завжди бути актуальними, наші технологи розробляють все нові і нові позиції кондитерської групи. Наш асортимент – це цукерки, печиво, тістечка, кекси, вафлі, торти, рулети та інші кондитерські вироби оптом від виробника!

ОПЕРАТИВНЕ ВИКОНАННЯ ЗАМОВЛЕННЯ

Ваше замовлення на виготовлення кондитерських виробів буде виконана у суворо встановлений термін. «Шоколадні ріки» - надійний постачальник кондитерських виробів. Доставку кондитерських виробів ми здійснимо максимально оперативно у будь-яку точку України.

ВІДМІННА МОЖЛИВІСТЬ ЗАРОБИТИ

Завдяки нашій продукції ви значно збільшите свій дохід, а наші ціни допоможуть Вам у цьому. Ви матимете можливість встановити пристойну націнку і все одно залишатися в середньому ціновому діапазоні.

КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ ОПТОМ С ДОСТАВКОЮ ПО ВСІЙ УКРАЇНІ


КРАЩА ЦІНА ВІД ВИРОБНИКА КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ

«Шоколадні ріки» - прямий виробник кондитерських виробів. Проаналізувавши цінову політику на нашу групу товарів, ми можемо з упевненістю заявляти, що наші ціни Вас приємно здивують. Для постійних клієнтів ми маємо систему знижок, а також ми проводимо для них всілякі акції.

Мережі

Зв'язатися з нами

39600 вул. Троїцька, 1а
м. Кременчук, Україна
(067) 215-97-97
(067) 575-88-78
office@chocolate.pl.ua
www.chocolate.pl.ua

 

Joomla 3.4 шаблоны.
Joomla 3.